Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραϊτη

Το πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραϊτη είναι μία βιωματική εμπειρία. Για τους επισκέπτες, το πανηγύρι είναι ένα festival που μικροί και μεγάλοι τρέχουν πάνω κάτω, από το νηπιαγωγείο στο θέατρο, από το θέατρο στο υπόστεγο, και από το υπόστεγο στις κερκίδες που συγχρόνως γίνονται οι διαφορετικές εκδηλώσεις. Αγώνες μπάσκετ, βόλεϋ, παραστάσεις για παιδιά, κουκλοθέατρο, παραστάσεις ελληνικών και μοντέρνων χορών, stand up comedy, οπού οι καλλιτέχνες πρωταγωνιστές, έιμαστε όλοι εμείς. Οι απόφοιτοι. Για όλους εμάς που συμμετέχουμε στην προετοιμασία αυτού του κοινωφελούς σκοπού, όλα τα παραπάνω τα βιώνουμε διαφορετικά. Η επιστροφή στο σχολείο, σε οποιοδήποτε σχολείο ειναι επιστροφή στις ρίζες μας. Εκεί που κάνανε την αρχή, εκεί που είμασταν όλοι μοναδικοί. Κατά την προετοιμασία του πανηγυριού γινόμαστε όλοι μια τεράστια ομάδα. Καθόμαστε στα ίδια θρανία, γινόμαστε ομάδες, αναλαμβάνουμε καθήκοντα, από καντινιέριδες μέχρι υπεύθυνους περιφρούρησης… και συνήθως έχουμε πρόβλημα στην ανεύρεση ταμία.
Σε αυτά τα 4 Πανηγύρια που εχουν γίνει τα τελευταία 6 χρόνια, μιας και γίνονται καθε δύο χρόνια εμείς όλοι ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές. Κάναμε κανούργιες φιλίες, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, κλάψαμε, θυμώσαμε, απελπιστήκαμε , γίναμε όλοι μια γροθιά για να καταφέρουμε να βγάλουμε εις πέρας τα 4 φανταστικά Πανηγύρια με μέσω όρο αν θυμάμαι τα 3000 άτομα το καθένα,  και όλα αυτά για ενα και μοναδικό σκοπό ,να βοηθηθούν κάποιες μικρές οργανώσεις που είχαν και έχουν ανάγκη την πολύτιμη βοήθεια όλων μας.

Φέτος ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις οργανώσεις Αποστολή Άνθρωπος, Colour Youth & Σχεδία. 

Έχει εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, τα νηπιαγωγεία μας θα είναι ανοιχτά, τα γήπεδα, το θέατρο, όλοι οι χώροι θα είναι προσβάσιμοι γεμάτοι  εκδηλώσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Το Σάββατο το βράδυ,  πάρτυ έκπληξη στις 9.00 με τον Toni Sfinos

IMG_20170524_091511

και Κυριακή stand up comedy με τον απόφοιτο Λάμπρο Φισφή.

IMG_20170524_091449

Να σημειώσουμε ότι όλοι εμείς, δουλεύουμε εθελοντικά, οι χορηγοί μας κάθε χρονιά είναι δίπλα μας, και τα έσοδα θα δοθούν στις δύο οργανώσεις.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Από τις 11.00 π.μ μέχρι τις 11.00 μ.μ.

Σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο…. 🌵🌴🌟

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s